Mandag 14. november kunne vi endelig feire vårt 10 års jubileum, som på grunna av pandemien ble utsatt. Derfor ble det egentlig vårt 12 års jubileum. Det ble en vellykket aften med over 100 flotte damer pyntet til fest.

Det startet med lang kø av festpyntede kvinner i glitter og paljetter, som gledet seg over å se kjente fjes og over endelig å få møtes igjen på ærverdige, nyrenoverte Bristol Hotell.

Det kokte foran registreringen med Grete Corwin og Kari Moen, som også holdt styr på bordplasseringen for 105 kvinner.

Kveldens konferansier, Tove Taalesen, styremedlem, influenser, forfatter og tidligere lakei på Slottet, og ledet oss galant gjennom kvelden. Leder i 1,6 Norge, Gerd Helene Kjos, ønsket velkommen og fortalte kort om organisasjonen i Norge. Gerd introduserte grunnlegger av 1,6miljonerklubben i Sverige, Alexandra Charles, med en velkomsthilsen fra Stockholm på storskjerm.

Deretter viste vi vår fantastiske video med hilsen fra ambassadører og medisinsk fagråd, laget uten honorar for 1,6, av den internasjonalt anerkjente filmregissør Shruti Ganguly.

Vigdis Thire fortalte med glimt i øyet om oppstarten av 1,6millionerklubben i Norge i 2010.

Hotel Bristol disket opp med nydelig 3-retters middag, god service og vakre omgivelser, mens vi fortsatte kveldens fullspekkede program.

Etter en kort pause var det tid for prisutdeling. Professor emeritus og medlem i Medisinsk fagråd, Anne -Lise Børressen – Dahle, introduserte alle de tre kvinnene som mottok sine priser og diplomer.

Prisvinnerne var Amelie Tropé, som forsker på livmorhalskreft, Ida Bos Haugen som forsker på artrose, spesielt håndartrose, og Laila Hopstock, som forsker på kjønnsforskjeller i folkehelsen. De mottok hver kr 100 000 for sine viktige bidrag til forskning på kvinnehelse, pluss blomster så klart.

Så var det vår kjære ambassadør, Unni Lindell, sin tur opp på scenen. Hun leste herlige avsnitt fra sine 3 julehefter.

Grønlandsdoktoren Henriette Kahn var blant kveldens høydepunkter med sin fengende og sterke fortelling om livet på Grønland på godt og vondt, og hennes rolle som eneste lege der i over 3 år. Hun fikk stående applaus av alle i salen.

Det ble veldig hyggelig med sittende middag, og mange hadde reservert bord til 8-10 venninner.

Etter rydding av bordene, startet loddsalget med vår herlige ambassadør, Else Kåss Furuseth. Hun presenterte de 9 flotte premiene med show og humor.

I løpet av 20 minutter hadde vi solgt lodd for nesten kr.30 000.

Som avslutning på en fantastisk aften, kom vår kjære, dyktige og positive, ambassadør Elisabeth Andreassen på scenen sammen med sine to flotte musikere Petter Anton Næss og Tarjei Nysted. I sin lange vakre rosa kjole, sang hun tre herlige sanger og avsluttet med «La det svinge la det rock and roll». Alle i salen reiste seg. De danset og klappet, og taket løftet seg.

En fantastisk avslutning på en fantastisk aften.