Tirsdag 7. mars 2017 kl. 18.30
Norwegians hovedkontor i Oslo

Dørene åpnes kl. 18.00 og lukkes kl. 18.30 av sikkerhetsgrunner.

Hjerneslag

Postdoktor Maren Ranhoff Hov, fra det medisinske fakultet og Stiftelsen Norsk Luftambulanse, vant Oslo-finalen i ”Forsker Grand Prix” for sin forykende evne til formidling. Hun vil gi en presentasjon  om hvordan det er mulig å redde enda flere liv av de 12000 personer i Norge som årlig får hjerneslag,  Ved å sende CT-scannere i ambulanser kan man lettere redde liv ute der det skjer.

Pause – Vi setter fra frukt og vann

Er kvinners hjertesykdom forskjellig fra menns?

Ved Professor Maja-Lisa Løchen, medlem av vår Helsefaglige gruppe. Hun er overlege ved hjerte medisinsk  avdeling ved Universitetssykehuset i Tromsø, med oppgaver som hjertespesialist , med vekt på kjønnsforskjeller og som medisinsk ansvarlig for Hjerteskolen. Hun veileder i medisin, master, phd- og doc-studenter. Maja-Lisa er også «visiting professor» ved Mary Mackillop institute for Health Research i Melbourne Australia.

En vil fortelle om et Knust Hjerte?

 

Pris kr 150,- for medlemmer og kr.250,- for ikke medlemmer.
Betal gjerne inn på forhånd til vår konto 60390662109 så er du sikret plass. Og det går raskere ved ankomst. Du kan også melde deg inn ved ankomst. Årsavgiften er kr. 300,- kr 400,- inkl. Magasinet 4 ganger pr.år

Påmelding til 1.6millionerklubben@gmail.com
Vennligst klikk på linken ved påmelding

Hjertelig Velkommen!