Sted: Restaurant Mehfel, Kirkegaten 15, Oslo – kl. 18:00

Endelig kan vi møtes igjen, og tradisjonen tro arrangerer vi internasjonal aften på Restaurant Mehfel, med deilig pakistansk buffet, samt hyggelig samvær og lærerikt foredrag.

Formidlingsprisen på 25 tusen kroner går i år til Maria Østhassel, 28. Maria er psykolog og bruker humor på Tik Tok, Instagram og Facebook for å nå ut til de unge, på en lettfattelig måte.

Hun mener den psykiske folkehelsen er det viktigste samfunnsøkonomisk å satse på.
Hun har også skap nettstedet @Psyktdeg og er samfunnsengasjert også innen kvinnehelse.

Min kamp for frihet
Min kamp for frihet

I år får vi besøk av den uredde, samfunnsengasjerte og fargerike Shurika Abdulle Hansen. Hun er en synlig deltaker i samfunnsdebatten, spesielt når det dreier seg om æreskultur, kvinneundertrykking og de problematiske sidene ved integrering.

I fjor kom boken hennes «Min kamp for frihet – kjærlighet til Norge», fortellingen om hennes liv fra hun kom til Norge fra Mogadishu i Somalia som 13-åring i 19996, etter å ha opplevd krig og flukt, men også en fargerik og fri barndom i Mogadishu.

Det som preger Shurika er at hun ikke lar seg styre av tradisjoner, hvis de samme tradisjonene begrenser hennes frihet til å være seg selv og leve sitt liv.

Hun skriver om å komme til et nytt land, foreldrenes dilemmaer, den somaliske kulturen hun ble en del av i Norge, og hennes egen frigjøringsprosess.

Hør Shurika fortelle sin historie. Det vil bli mulighet for å kjøpe signert utgave av hennes bok.

Påmelding


Pris kr 350 for medlemmer og kr 450 for ikke-medlemmer, som forhåndsbetales til vår konto 6039.06.62109.

Det er begrenset med plasser.

Påmelding til 1.6millionerklubben@gmail.com (klikk på linken). Husk fullt navn.

Medlemsavgift er kr. 400,- pr år og inkluderer 4 magasiner pr år. Du kan registrere deg som medlem på:
https://1.6millionerklubben.no/bli-medlem/