Fra kl. 18.30 til kl. 21.00 – dørene åpnes kl. 18:00.
Sted: Norwegians lokaler, Oksenøyveien 3, Fornebu

Tirsdag 28. november kommer det to spennende damer til oss, som skal formidle kunnskap som kan bidra til bedre helse og høyere livskvalitet.

Rebekka Sperling Blakset

Serena Tonstad, MD, MPH, Ph.d. er overlege ved avdeling for forebyggende kardiologi, avdeling for endokrinologi, sykelig overvekt og forebyggende medisin, Ullevål Universitetssykehus.

Hun vil blant annet snakke om hjertehelse, middelhavskost og siste forskning om hvordan forebygge sykdom og holde seg frisk så lenge som mulig.

Pause: Norwegian sponser oss med kaffe, te, juice og mineralvann.

Anne Rita Øksengård

Styremedlem i For Kvinners Helse – 1,6 Norge, lege Annette Dragland, vil fortelle om sitt engasjement for å spre god helseinformasjon og om sin svært populære podcast, Leger om Livet.

Anne Rita Øksengård

Helena Enger, lege og spesialist i gynekologi og obstetrikk, vil presentere det siste innen overgangsalder og bruk av såkalte biodentiske – «naturlige» hormoner i behandling av hormonell ubalanse. Et tema som har vært utviklet i medisinske miljøer over flere tiår i USA, men som er ganske ukjent i Norge.

Helena Enger har skrevet boken «Hetetokter & kalde fakta».

Påmelding


Pris kr 150 for medlemmer og kr 250 for ikke-medlemmer, som forhåndsbetales til vår konto 6039.06.62109. Du kan også betale med VIPPS til 509799. Merk betalingen «Seminar 28.november».

Send oss også en e-post til 1.6millionerklubben@gmail.com (klikk på linken) slik at vi kan få registrert din påmelding.

Er du ikke medlem av 1,6 millionerklubben Norge?

Meld deg inn i dag for kun 400,-. Det er ingen bindingstid, du kan melde deg ut når du vil.
Som medlem vil DU bidra til økt forskning på kvinnehelse. Medlemsavgiften er en viktig inntektskilde til våre forskningspriser.

Meld deg inn i dag og betal kun 200,- for resten av året.