Fra kl. 18.30 til kl. 21.00 – dørene åpnes kl. 18:00.
Sted: Norwegians lokaler, Oksenøyveien 3, Fornebu

 

Fremtidens Kvinnehelse, langtidseffekten av barnefedme, matindustrien og ultraprosessert mat

Foreningen For Kvinners Helse er glade for å invitere deg til et seminar om kvinnehelseutvalget, kosthold og matindustrien. Vi presenterer to dyktige eksperter som vil dele sin kunnskap og innsikt om temaene.

Klikk her for å laste ned invitasjonen

 

Maja-Lisa Løchen

Professor Maja-Lisa Løchen: Med en imponerende karriere innen forebyggende medisin, er Professor Løchen instituttleder ved Institutt for klinisk medisin, Universitetet i Tromsø, og overlege ved Hjertemedisinsk avdeling, Universitetssykehuset Nord-Norge. Med en doktorgrad i medisin, har hun viet sitt yrkesliv til forskning, veiledning, undervisning, og formidling om kvinnehelse, med spesiell fokus på kjønnsforskjeller ved hjerte- og karsykdommer.

Professor Løchen vil presentere funnene fra kvinnehelseutvalgets rapport som ble overlevert til helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol i 2023, presentere funnene av forskningen sin på langtidseffekten av barnefedme på voksenhelse, samt foreslå tiltak for å møte disse utfordringene.

Pause: Norwegian sponser oss med kaffe, te, juice og mineralvann.

Anne Rita Øksengård

Ernæringsrådgiver Susann Stave fullførte sin bachelor i ernæring ved Oslo Nye Høyskole (tidligere Bjørknes Høyskole) i 2017, før hun videre tok en mastergrad i samfunnsernæring. I dag er hun en ettertraktet ernæringsrådgiver for Barnematbyen og driver den populære Instagram-kontoen @susann.stave.

Med en lidenskap for å formidle kunnskap om ernæring og gjøre det enklere for folk å ta sunne valg, vil Susann Stave diskutere sin kommende bok om matindustrien og de skadelige effektene av ultraprosessert mat på våre matvalg og helse. Hun vil tilby innsikt i hvordan vi som forbrukere kan navigere i et komplekst matmarked og gjøre sunnere valg.

Påmelding


Pris kr 150 for medlemmer og kr 250 for ikke-medlemmer, som forhåndsbetales til vår konto 6039.06.62109. Du kan også betale med VIPPS til 509799. Merk betalingen «Seminar 4.april».

Send oss også en e-post til post@forkvinnershelse.no (klikk på linken) slik at vi kan få registrert din påmelding.

Er du ikke medlem av For Kvinners Helse – 1,6 Norge?

Meld deg inn i dag for kun 400,-. Det er ingen bindingstid, du kan melde deg ut når du vil.
Som medlem vil DU bidra til økt forskning på kvinnehelse. Medlemsavgiften er en viktig inntektskilde til våre forskningspriser.