Velkommen til Para Galla show under Oslo Horse Show på Telenor Arena onsdag 12. oktober!

Både i idrett og næringsliv er det målrettet, hardt arbeid som gir resultater. Å våge å satse, der ingen tror du vil lykkes. Å kunne tåle motgang og ikke gi opp. Å få drømmen til å gå i oppfyllelse.
Men mest av alt handler det om å ha fokus på mulighetene – ikke på hindringene.

I forbindelse med årets Kingsland Oslo Horse Show har vi invitert noen av verdens beste funksjonshemmede ryttere til Telenor Arena 10-12. oktober der de vil delta i internasjonale konkurranser. Arrangmentet avsluttes med en Para Gala kveld, en oppvisning i stor idrett og imponerende ridning, hvor vi også får høre rytternes  egne historier om hvordan de har mestret utfordringene og hva som har motivert dem.
Vi inviterer norske bedrifter og organisasjoner til å benytte dette arrangementet til inspirasjon for medarbeidere, ledere og samarbeidspartnere. Vi som allerede har hatt anledning til å se disse rytterne i aksjon, kan love at det er en opplevelse som setter spor for livet som kan hentes frem når det er behov for inspirasjon og motivasjon både på jobben og livet for øvrig.

Blant publikum vil vi finne profilerte toppidrettsutøvere fra andre idretter som er tilstede for å se og lære.

Vi håper dere kan benytte dette arrangmentet som et personal-/aktivitetstiltak på HR-siden eller også som en event for samarbeidspartnere. Som det fremgår av vedleggene er det også mulighet for å komme inn på sponsorsiden med profileringstiltak.

Overskuddet fra ”Para Gala Night” går til et fond for rekruttering og utvikling av unge, funksjonshemmede ryttere, og til å fremme bruk av hest i helserelatert arbeid.

Informasjon om arrangementet og kjøp av billetter finnes på http://www.oslohorseshow.com/

Vi ser fram til å høre fra dere.

Med vennlig hilsen
På vegne av
Kingsland Oslo Horse Show, Norges Idrettsforbund, Norges Rytterforbund og  Hest og Helse