Vi i 1,6 millionerklubben håper alle medlemmer har hatt og forsatt har en fin sommer. Vi er forøvrig i full gang med å arrangere nye seminarer  for høsten. Vi håper dere er klare for nytt påfyll av spennende temaer. På dette første seminaret forsøker vi å få med oss de Pakistanske kvinner, og får høre deres historier gjennom snart 40 år.

1,6 millionerklubben ble startet i Sverige i 1998 av Alexandra Charles, som en ideell forening for kvinner. Formålet er å spre objektiv informasjon om kvinners helse, bidra til økt forskning på helseområder som angår spesielt kvinner uansett alder og etnisk bakgrunn. Foreningen har i dag ca. 34.000 medlemmer. Foreningen i Norge startet høsten 2010, og har ca. 500 medlemmer. Vi har gjennomført 8 seminarer. 

Velkommen til nytt seminar tirsdag 28. august 2012

Norsk/Pakistansk aften

17.30 Dørene åpnes for registrering og hyggelige samtaler

18.00 Alle ønskes velkommen

Vi får servert en nydelig Pakistansk middagsbuffet inkl. mineralvann.

  • Bano Ali, pakistansk kvinne, jobber innen psykiatrien og flere veldedige prosjekter.
  • Forteller om hvordan det var å komme til Norge på 1970 tallet.
  • Pause med kaffe og dessert.
  • Aneela Liaqat, ung 2. generasjons kvinne. Mastergrad i M. Communication. Hun jobber som systemansvarlig i IT-avdelingen i Telenor.
  • Forteller om livet som ung pakistansk kvinne i Norge.
  • En kvinnelig pakistansk lege kommer og forteller litt om deres utfordringer.

Tid: Tirsdag 28. august 2012, kl. 18.00 – ca. kl. 21.00.

Sted: Mehfel mat og Kultur. Kirkegt.15, Oslo
Ta T-banen til Stortinget. Gå ned Prinsensgate til Kirkegata eller ta blåtrikken fra Majorstuen til Kongensgate. Ellers er det greit å parkere rundt Festningen og Gamle Logen.

Pris: Bindende påmelding! kr. 250,-, som betales inn på konto 6039.06.62109 innen 24. august. (kr. 300,- for ikke-medlemmer).

Påmelding: Det er begrenset antall plasser. For å sikre deg, vær rask med å sende mail med bekreftelse og fullt navn til 1.6millionerklubben@gmail.com