Kjære alle medlemmer,

Viktig melding: Fra neste invitasjon vil det være fra vår nye epost.
Vi har som dere vet endret navn, logo og mailadresse og nettside til For Kvinners Helse – 1,6 Norge. Så vær obs på mail fra oss fremover. Den vil komme fra post@forkvinnershelse.no.

Takk til alle kom til vårt siste seminar i år. Det ble svært vellykket med anerkjente medisinske foredragsholdere fra øverste hylle. Det var en ære at den anerkjente professoren og spesialisten på forebyggende medisin, Serena Tonstad, tok seg tid og ga forskningsbasert informasjon om hvordan vi skal ta vare på hjerte og helse. Hun er ikke minst en av de største eksperter på Middelhavskostens fordeler utfra store befolkningsstudier.

Styremedlem Annette Dragland, lege og vert for Norges mest populære helsepodkast, snakket om å spre seriøs og god helseinformasjon, og introduserte Helena Enger, lege og gynekolog, som har satt seg inn i det aller siste fra USA om naturlige hormoner og hormonell balanse. Hormoner endrer seg hele livet og de påvirker det meste.

Vi håper å se dere på vår årlige festaften, på Bristol den 15. januar. Egen invitasjon kommer.
Der blir det to retters middag, utdeling av årets Forskerpris til Maren Ranhoff Hov, som også vi holde et feststemt innlegg.

Gled deg til underholdning fra våre ambassadører. Kanskje kommer vår nye ambassadør Karoline Krüger. Det blir også utlodning med store flotte gevinster som bl.a. flybilletter og andre godsaker.

Ellers planlegger vi seminarer i Oslo i slutten av februar, april og mai.

Oppstart i Bergen planlegger vi i begynnelsen av mars.

Ønsker alle en fredelig og god førjulstid.

Beste hilsen fra For kvinners helse – 1,6 Norge