Kirkegaten 15, Oslo.

Tirsdag 7. november kl 18.30. Dørene åpner kl 18.

Tradisjonen tro arrangerer vi internasjonal aften på Restaurant Mehfel, med deilig pakistansk buffet, hyggelig samvær og lærerike foredrag.

I år kommer Ambassadør for Tunisia, H.E. Amel Ben. Younes, og gir oss en kort tale om forholdene i Republikken Tunisia og om hennes eget liv som karrierekvinne.

Vi får også besøk av Chargé d’Affaires fra ambassaden fra Republikken Sudan, Mrs. Igbal Ishag Mohamed Elamin. Sudan opplever for tiden en tragisk konflikt med vold og drap på sivilbefolkningen. Vi vil høre Elamin fortelle om kvinner i konflikt og hvordan landet håndterer situasjonen.

Velkommen til Mehfel tirsdag 7. november kl 18 med foredrag, diskusjon, god mat og hyggelig samvær.

Påmelding


Pris kr 549,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Din påmelding blir registrert når betalingen er på vår konto 6039.06.62109 eller du kan betale til VIPPS 509799. Merk din betaling med «Mehfel».

Når du har betalt må du også sende oss en e-post til 1.6millionerklubben@gmail.com (klikk på linken) slik at vi kan få registrert din påmelding.

 

Er du ikke medlem av 1,6 millionerklubben Norge?
Meld deg inn i dag og betal bare 200,- (halv pris) på medlemskapet ut året. Deretter fornyes det i begynnelsen av hvert år (400,-).
Det er ingen bindingstid, du kan melde deg ut når du vil.
Klikk her for å bli medlem til halv pris