Kirkegaten 15, Oslo.

Tirsdag 30. august kl 18.30. Dørene åpner kl 18.

«TANDOORISTAN – fortellinger fra et opphetet land» med Torunn Arntsen Sajjad

Tradisjonen tro arrangerer vi internasjonal aften på Restaurant Mehfel, med deilig pakistansk buffet, hyggelig samvær og lærerikt foredrag.
I år kommer en av Norges fremste eksperter på Pakistan, Torunn Arntsen Sajjad. Hun er førsteamanuensis på Høgskolen i Innlandet, og har opparbeidet seg grundig kjennskap til Pakistan i løpet av nærmere 40 år.

Hun vil ta utgangspunkt i sin siste bok, «Tandooristan – fortellinger fra et overopphetet land», som tar oss med til et Pakistan der moderne kultur står i sterk kontrast til tradisjon, der terror er en stor fare, der det å være kvinne er en heftig kamp om tilværelsen.

Mange av oss vet forbausende lite om Pakistan, selv om de første pakistanerne kom til Norge for over 50 år siden. Med dyp innsikt i pakistansk historie og samfunn, vil Torunn fortelle om et varmt og imøtekommende folk i et land i endring.

Velkommen til Mehfel tirsdag 30. august kl 18 med foredrag, diskusjon, god mat og hyggelig samvær. Det vil bli mulighet for å kjøpe signert utgave av boken.

Påmelding


Pris kr 450 for både medlemmer og ikke-medlemmer. Din påmelding blir registrert når betalingen er på vår konto 6039.06.62109 eller du kan betale til VIPPS 509799. Merk din betaling med «Helsedagen».

Betaler du inn på vår konto må du også sende oss en e-post til 1.6millionerklubben@gmail.com (klikk på linken) slik at vi kan få registrert din påmelding.

Er du ikke medlem av 1,6 millionerklubben Norge? Meld deg inn i dag og betal bare 200,- (halv pris) på medlemskapet ut året. Deretter fornyes det i begynnelsen av hvert år (400,-).
Det er ingen bindingstid, du kan melde deg ut når du vil.
Klikk her for å bli medlem til halv pris