RESTAURANT MEHFEL, KIRKEGATEN 15, OSLO

25 SEPTEMBER KL 18.30

Dørene åpner kl 18.00

Vi gjentar tradisjonen med internasjonal aften og internasjonalt kvinnefokus. Det vil bli servert nydelig pakistansk buffet med dessert, kaffe, te og mineralvann.

I år er vi så heldige å ha Shabana Rehman med oss. Shabana har markert seg i flere tiår som en sterk stemme, skribent, aktivist og performancekunstner som har rørt tusenvis av mennesker der hun har brukt kunsten til å ta opp vanskelige og personlige temaer med følelser, humor og kreativitet. I dag er Shabana leder for den nye organisasjonen Født Fri som skal jobbe mot æres- og skamkultur. På Mehfel skal Shabana gi oss innsikt i kampen mot sosial kontroll. I alle miljøer og kulturer finner vi personer som fratas muligheten for et fritt liv fordi de blir utsatt for negativ sosial kontroll. Dette påvirker den psykiske helsen til den som utsettes for dette og dennes nærmeste. «Født Fri» er en ny stiftelse som kjemper en gammel kamp. Bli med i samtalen på Mehfel 25. september.

Pris kr 350 for medlemmer og kr 450 for ikke-medlemmer, som forhåndsbetales til vår konto 6039.06.62109. Påmelding til 1.6millionerklubben@gmail.comDet er begrenset med plasser.