Internasjonal aften på Restaurant Mehfel, Kirkegaten 15, Oslo.
16. september kl 18.30. Dørene åpner kl 18.

Tradisjonen tro arrangerer vi internasjonal aften på Restaurant Mehfel med deilig pakistansk buffet, hyggelig samvær og lærerikt foredrag.
I år er vi så heldige å få besøk av en svært modig kvinne, Azra Gilani. I 2016 skapte hun stor debatt med sin kronikk i Aftenposten; «Muslimske mødre – nå må dere våkne».

Azra Gilani tok et oppgjør med en ukultur som råder i deler av innvandrermiljøet med ære og kvinneundertrykkelse, som hindrer barn og unge, spesielt jenter med muslimsk bakgrunn, i å ha frie liv og ta egne valg. Hun skrev: «Det er uforståelig for meg hvordan enkelte foreldre påtvinger sine barn et levesett som vil gjøre dem ulykkelige og skape et gap mellom foreldre og barn

 

Azra Gilani utga i 2018 boken «En muslimsk morsk kamp» sammen med sin datter, Maria Gilani, der hun forteller om en imponerende stå på vilje og selvstendighet. En kamp hun kjempet alene.

Kom til Mehfel og hør Azra Gilani fortelle om sitt møte med Norge og kampen for at hennes fire barn skulle få frie og gode liv.

Pris kr 350 for medlemmer og kr 450 for ikke-medlemmer, som forhåndsbetales til vår konto 6039.06.62109. Påmelding til 1.6millionerklubben@gmail.com. Det er begrenset med plasser.

Les mer om Azra Gilani her