Arendalsuka er en norsk politisk festival som arrangeres i Arendal hver sommer. Arendalsuka ble etablert i 2012 med inspirasjon fra Almedalsuken i Sverige.

1,6 millionerklubben Norge har vært representert med egen stand de siste årene. Det er vår avdeling i Arendal som er arrangør av standen.
Her er vi tilstede og godt synlig i bybildet sammen med over 200 andre aktører. Tilsammen i løpet av denne uken arrangeres det over 600 arrangementer.

I år er vi sammen med Oslo universitetssykehus og Sørlandets sykehus medarrangør til et miniseminar med tittel: ”Med hjertet gjennom livet”. Temaet er gravid og hjertesyk, født med hjertesykdom og akutt hjerteinfarkt. Vår leder Gerd Kjos representerte 1,6 millionerklubben med et kort innlegg om oss. Miniseminaret ble holdt på auditoriet på sykehuset i Arendal med godt oppmøte av fagpersonell og andre interesserte.
Det er en hektisk uke for våre representanter med stor aktivitet og mange møter med nye medlemmer og andre som er nysgjerrige på hva vi jobber med.