Grete Kjos; Styreleder For Kvinners Helse 1.6 Norge,  Alexandra Charles; Grunnlegger og daglig leder av För Kvinnors Hälsa 1.6miljonerklubben&2.6miljonerklubben i Sverige og styremedlemmene i For Kvinners Helse 1.6 Norge; Ellen Svestad og Grete Corwin.

Vår moderorganisasjon i Sverige, som ble etablert i 1998 av Alexandria Charles von Hofsten, feiret 25 års jubileum på Operaterrassen i Stockholm søndag 3/12

Tre representanter fra styret i For Kvinners Helse – 1,6 Norge deltok i en flott feiring hvor Alexandra var den naturlig konferansier og leder av jubileumsfeiringen til tross for sin svaksynthet Sveriges vel etablerte organisasjon er en inspirasjon for oss i Norge til å utvikle organisasjonen videre med felles formål.

Her var over 300 festkledde kvinner fra hele Sverige samlet . Sverige har mer enn 20 lokallag rundt om i landet som var med på feiringen.
Her var det champagne testing med historisk foredrag , mingling og en mengde stands hvor man kunne teste og kjøpe artikler fra sponsorene .

Etter velkomsthilsen ved ordførande Alexandra og taler ved Jan Eliassen og Karin Schenk Gustafsson , ble det holdt en auksjon over malerier som var donert av kjente kunstnere.

Deretter fikk vi servert tre retters middag med rødvin, sponset av Operaterrassen .

Kveldens underholdning ble innledet av evig unge ambassadør Lill Lindfors (82) og mange andre kjente artister i Sverige .

Det ble satt stor pris på oss fra Norge . De syns vi gjør en bra jobb med å bringe organisasjonen til nye og seriøse høyder i Norge
Takk for en verdig og hyggelig feiring .

Gerd Helene Kjos, Grete B.Corwin og Ellen Svestad

Jubileumsmiddag på Operaterassen i Stockholm hos vår søster organisasjon för kvinnors hälsa 1.6miljonerklubben / 2.6miljonerklubben
I Sverige.

Gerd Kjos; Styreleder For Kvinners Helse 1.6 Norge og Alexandra Charles; Grunnlegger og daglig leder av För Kvinnors Hälsa 1.6miljonerklubben&2.6miljonerklubben i Sverige.

Gerd Kjos; Styreleder For Kvinners Helse 1.6 Norge og Professor Karin Schenk Gustafsson fra Karolinska sjukehus, Sverige.